Κάνε Ένα Διάλειμμα Από Την Ψυχική Κόπωση

Το γράψιμο είναι μια έντονη δημιουργική δραστηριότητα και σαν σωματική δραστηριότητα παράγει κόπωση που απαιτεί ανανέωση και ανανέωση, οπότε όταν το μυαλό μπλοκαριστεί, είναι καιρός να το ξεκουραστείς. Πολλοί συγγραφείς ονομάζουν αυτό το μπλοκ συγγραφέα, αλλά άλλοι ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει τέτοια κατάσταση.

Ένα μέτρο της ψυχικής κόπωσης είναι η σωματική δραστηριότητα. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι πρόκειται για συμμετοχή σε κάποιο ανταγωνιστικό άθλημα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα θα αρκεί: κηπουρική, αληθινά, αεροβική, κολύμβηση, πατινάζ, σκι, και πάνω απ ‘όλα με τα πόδια.

Περπάτημα

Πιθανώς το περπάτημα είναι η καλύτερη σωματική δραστηριότητα για τους περισσότερους ανθρώπους επειδή αποφεύγεται ο τραυματισμός, η μυϊκή πληγή και η αγορά περίπλοκου εξοπλισμού.

Η σωματική δραστηριότητα στηρίζεται στον νου από τη δημιουργική διαδικασία της γραφής, τουλάχιστον της πνευματικής διαδικασίας της τοποθέτησης λέξεων, ιδεών και θεμάτων στην οθόνη ή το χαρτί. Απελευθερώνει το μυαλό από το άγχος της σκέψης που είναι μια πραγματική ένταση και επιτρέπει τη φαντασία να κλιμακωθεί.

Συχνά, κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων φυσικής δραστηριότητας η έμπνευση ανθίζει με επιφανειακή επίδραση. ένα πρόβλημα γραφής λύνεται, μια νέα αγορά πραγματοποιείται ή ένα νέο έργο εξελίσσεται.

Έτσι, αν μισείς τον αθλητισμό, παίρνεις το περπάτημα, την καλύτερη άσκηση και εκείνο που το σώμα είναι έτοιμο να κάνει. Σε αντίθεση με το τρέξιμο, δεν βγάζει τα αρθρώματα, δεν συσσωρεύει ουρικό οξύ στους μυς, αλλά αναπτύσσει τους πνεύμονες και την καρδιά.

Δοκιμάστε το και θα δείτε ότι η δημιουργική διαδικασία βελτιώνεται και αναπτύσσεται από αυτό το διάλειμμα από το γράψιμο.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *