Οφέλη Από Έναν Καλό Προγραμματισμό

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε εκπαιδευτεί σε ένα μέρος της ζωής μας. Οι πιθανότητες είναι εάν έχετε πάρει ποτέ την εκπαίδευσή σας σοβαρά έχετε χρησιμοποιήσει ένα περιοδικό κατάρτισης ή ένα ημερολόγιο εκπαίδευσης.

Η κύρια διαφορά μεταξύ των περιοδικών κατάρτισης και των ημερολογίων κατάρτισης είναι αυτά που τεκμηριώνετε σε αυτά μετά από κάθε προπόνηση ή ημέρα κ.λ.π. Τα περιοδικά κατάρτισης είναι ακριβώς αυτά. Είναι περισσότερο ένα περιοδικό και όχι ένα ημερολόγιο.

Ενημερώνετε Το Ημερολόγιό Σας Καθημερινά

Συνήθως θα περιλαμβάνουν πράγματα όπως η ψυχική υγεία και το πώς αισθάνθηκες κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της προπόνησής σας. Μπορούν να φτάσουν σε κάποια στατιστικά στοιχεία, αλλά αυτό συνήθως αποθηκεύεται για ένα ημερολόγιο κατάρτισης.

Τα ημερολόγια κατάρτισης γενικά δημιουργούνται από ένα είδος προτύπου. Για παράδειγμα. Κάθε μέρα συμπληρώνετε μια φόρμα που έχει τα ίδια πεδία. Τα πράγματα όπως το τρέχον βάρος, η καθημερινή προπόνηση, οι πληροφορίες διατροφής, είναι όλα τα πράγματα που μπορούν να τεθούν σε μια κατάρτιση Σύνδεση σε καθημερινή βάση.

Δεν θα σας συνιστούσα να προχωρήσετε σε όλες τις διαδρομές ή σε όλες τις άλλες, τόσο η δημοσιογραφική όσο και η υλοτομία είναι σημαντικές για να διατηρήσετε μια αποτελεσματική ιστορία του παρελθόντος σας.

Έχω ανακαλύψει από την εμπειρία και ότι για λόγους ευκολίας είναι ωραίο να έχουμε δύο συνδυασμένα μαζί με κάποιο τρόπο. Με αυτό τον τρόπο είναι πάντα εύκολο να θυμόμαστε να κάνουμε και τα δύο.

Οφέλη από την καταγραφή της εκπαίδευσής σας

Το νούμερο ένα όφελος από τη μετατροπή της εκπαίδευσης σας είναι να έχετε ένα λεπτομερές ιστορικό για να κοιτάξετε ξανά. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο σε περιόδους προγραμματισμού. Για παράδειγμα, για να καταλάβετε τι έχει εργαστεί για εσάς και τι δεν έχει. Είναι πολύ χρήσιμο για τον προσδιορισμό των λόγων για τραυματισμούς ή για χρόνους εξουθένωσης.

Έχετε καθίσει ποτέ και προσπαθήσατε να προγραμματίσετε την προπόνηση με τίποτα να εργαστείτε; Εάν έχετε κάτι να κοιτάξετε πίσω σε μια λεπτομερή περιγραφή του τι έχετε κάνει τις τελευταίες εβδομάδες είναι εύκολο να προγραμματίσετε μπροστά και να αυξήσετε αποτελεσματικά την ένταση της προπόνησής σας κλπ για να βελτιώσετε το μέλλον.

Ένα λεπτομερές ημερολόγιο είναι επίσης ωραίο να έχει μόνο για προσωπική χρήση, και να είναι σε θέση να κοιτάξουμε πίσω τους προηγούμενους μήνες και χρόνια, για να θυμόμαστε διαφορετικούς λογαριασμούς.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *