Όροι Χρήσης

Εάν χρησιμοποιήσετε υλικό ή πληροφορίες, οι οποίες εμφανίζονται στην τοποθεσία μας, πρέπει να διαβάστε πρώτα τους όρους χρήσης. Η επίσκεψη και/ή χρήση της τοποθεσίας μας συνεπάγεται αυτόματα ότι αποδέχεστε τους παρόντες όρους χρήσης. Εάν δε συμφωνείτε με τους αυτούς, παρακαλούμε αποσυνδεθείτε και μη χρησιμοποιείτε αυτήν την τοποθεσία.

Το www.TheStrongBodyStudio.com είναι μια ιστοσελίδα που σκοπό έχει την επικοινωνία και ενημέρωση γύρω από το χώρο της σωματικής διάπλασης, της υγείας, της διατροφής και του αδυνατίσματος.

Το TheStrongBodyStudio.com παρέχει το περιεχόμενο του “ως είναι” και δεν υποβάλλεται σε καμία αντιπροσώπευση ή εξουσιοδότηση οποιουδήποτε είδους όσον αφορά αυτήν την περιοχή ή το περιεχόμενό της.

Το TheStrongBodyStudio.com δεν εγγυάται ότι οι πληροφορίες δημοσιεύονται είναι εξακριβωμένες, πλήρεις ή τρέχουσες, ούτε καθίσταται υπεύθυνο για τον έλεγχο των πληροφοριών που δημοσιεύονται στα σχόλια. Παρόλα αυτά κάνει ότι είναι δυνατόν για την λειτουργία του χώρου σύμφωνα με τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους.

Οι αναφορές που γίνονται για τα προϊόντα δεν έχουν αξιολογηθεί από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ). Δεν προορίζονται να διαγνώσουν, να θεραπεύσουν ή να αποτρέψουν οποιαδήποτε ασθένεια. Παρακαλούμε να επικοινωνήστε με τον γιατρό σας ή τον επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης, σας σχετικά με τις προτάσεις και τις συστάσεις που υποβάλλονται στο TheStrongBodyStudio.com.