Ασκήσεις Bodybuilding Που Προσθέτουν Εκατοστά – Ξέρετε Που!

Υπάρχουν πολλοί μύθοι στον χώρο του body building σχετικά με συγκεκριμένες ασκήσεις, οι οποίες μπορούν να επιφέρουν επιμήκυνση πέους και να βελτιώσουν την εμφάνιση του μορίου σας.

Μεγέθυνση Πέους: Ασκήσεις Bodybuilding

Σχεδιασμένες να αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης και ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (HGH), οι deadlifts (άρσεις θανάτου) και τα squat (βαθιά καθίσματα ) συγκεκριμένα φημολογούνται στον κλάδο των γυμναστών πως προσθέτουν προσωρινά πόντους.

Υπάρχει καθόλου αλήθεια σε αυτόν τον μύθο για την μεγέθυνση πέους;

Λοιπόν, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί υπάρχει αυτός ο μύθος…

Αρχικά, υπάρχουν πολλές αγωγές στην αγορά που ισχυρίζονται ότι αυξάνουν το μέγεθος του πέους σας, ενισχύοντας τα επίπεδα της φυσικής σας τεστοστερόνης και της HGH.

Ενισχύοντας την HGH συγκεκριμένα, πιστεύεται πως ενισχύεται η ανανέωση και η ανάπτυξη κυττάρων, με αποτελέσματα το πέος σας να μπορεί να αποκτήσει επιπλέον πόντους.

Ωστόσο, τέτοιες θεωρίες μπορείτε να τις δεχτείτε μονάχα με αμφιβολία. Εν τέλει, όσο πιο μεγάλοι είστε σωματικά, τόσο πιο μικρό θα φαίνεται το πέος σας.

Οπότε, πώς μπορώ να βελτιώσω το μέγεθος του πέους μου;

Παρόλο που οι ασκήσεις και η γυμναστική δεν θα σας βλάψουν (βασικά, η γυμναστική μπορεί να βελτιώσει τα επίπεδα αντοχής σας), δεν θα συνιστούσαμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυτή την μέθοδο, καθώς ειδικά τα επίπεδα ορμονών σας δεν είναι εύκολο να τα ελέγξετε.

Επιμήκυνση

Για να αποκτήσετε αληθινούς, μόνιμους πόντους, ο πιο απλός τρόπος για να βελτιώσετε το μέγεθος του πέους σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα αξιόπιστο όργανο φτιαγμένο για εγγυημένη μεγέθυνση πέους.

Ασκώντας μια ελκτική δύναμη στα σηραγγώδη σώματα του πέους σας (οι σωλήνες υπεύθυνοι για να κρατάνε το αίμα όταν το πέος σας βρίσκεται σε στύση), προκαλείται διαχωρισμός κυττάρων από τα τοιχώματα και πολλαπλασιασμός τους.

Καθώς αυτά τα κύτταρα αυξάνονται σε μάζα, δίνουν την δυνατότητα στο πέος σας να κρατάει περισσότερο αίμα, να έχει πιο δυνατή στύση, να μειώσει την πρόωρη εκσπερμάτιση και την κάμψη πέους και το πιο σημαντικό μπορούν να προσθέτουν πόντους στο πέος σας.

Σε μια πρόσφατη έρευνα με 18 άνδρες, μετά από χρήση της συσκευής για 4-8 ώρες την ημέρα για πάνω από 6 μήνες, οι συμμετάσχοντες παρατήρησαν κατά μέσο όρο αύξηση κατά 2,8εκ (σε στύση) και 1,9εκ (σε χαλάρωση), κάτι το οποίο διατηρήθηκε για μήνες αφότου ολοκληρώθηκε η έρευνα.

Mε τον κατάλληλο μεγεθυντή πέους μπορείτε να αποκτήσετε παρόμοια αποτελέσματα.

Απλώς πριν την αγορά, βεβαιωθείτε ότι σας παρέχουν τα ακόλουθα:

  1. Κλινικές έρευνες – όχι γενικές έρευνες, αλλά μια κλινική έρευνα που να έχει γίνει συγκεκριμένα με αυτή την συσκευή.
  2. Εγγύηση – όσο περισσότερο καιρό σας δίνουν για να πάρετε τα χρήματά σας πίσω, τόσο πιο σίγουροι είναι ότι η συσκευή τους δουλεύει. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είναι μεγαλύτερη από 6 μήνες. Οι περισσότεροι μεγεθυντές πέους χρειάζονται 6 μήνες για να πετύχουν τα μέγιστα αποτελέσματα.
  3. Ποιοτικά υλικά – οι κορυφαίοι μεγεθυντές πέους είναι κατασκευασμένοι από υλικά Ιατρικής Κατηγορίας 1 σύμφωνα με τον Οργανισμό Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και χρησιμοποιούν τεχνολογία για άνεση και τεχνολογία MDA (Multi Directional Angling – κλίση πολλών κατευθύνσεων) για να εξασφαλίσουν 100% άνεση και ελευθερία από ερεθισμούς ανεξαρτήτου το σχήματος, του μεγέθους, της κλίσης ή της ευαισθησίας του πέους σας.

Διαλέξτε τον κατάλληλο μεγεθυντή πέους και μπορείτε να παρατηρήσετε πραγματικά ορατά αποτελέσματα και όχι απλά μύθους. Απλώς θυμηθείτε να κάνετε έρευνα και να διαλέξετε την κατάλληλη συσκευή για εσάς.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *